Veel gestelde vragen

Afspraak en openingstijden

Vergoeding

  • Afhankelijk of u een afspraak heeft gemaakt bij een reguliere, complementaire of alternatieve zorgprofessional worden de behandelkosten geheel, gedeeltelijk of niet vergoed. Op ieders persoonlijke pagina vindt u informatie of vergoeding wel, niet of deels mogelijk is.

Locatie en bereikbaarheid

  • Het merendeel van alle aangesloten zorgprofessionals is werkzaam op de locatie Vlietweg 14 in Leidschendam. Dit is het bedrijfsverzamelgebouw ‘Sector V’. Voel je Wel heeft de linkerhoofdingang met de daarachter liggende vleugel.

    Tevens heeft een aantal aangesloten zorgprofessionals elders praktijk in de regio. Het exacte adres vindt  u op ieders persoonlijke pagina.

  • Om een zo’n groot mogelijk zorgaanbod te kunnen bieden, zijn er ook zorgprofessionals aangesloten die niet gevestigd zijn op Vlietweg 14, maar wel in de regio en dus bij u in de buurt. Wij vinden het belangrijk dat u de zorg krijgt die het best bij u past.

  • Het bezoekadres is Vlietweg 14, 2266 KA Leidschendam.

  • Voel je Wel is zowel per auto, bus, tram als metro goed bereikbaar. Sector V (het verzamelgebouw waar wij ons in bevinden) beschikt aan de achterzijde over ruim 100 gratis parkeerplaatsen. Op 10 minuten loopafstand vindt u de bus- en tramhalte Sijtwendetunnel aan het Oosteinde in Voorburg. Hier stoppen bus 45 en 46 en HTM tram 19. Komt u met de metro, dan stapt u uit op station Leidschendam-Voorburg.