Over Voel je Wel

Voel je Wel staat voor verbetering van gezondheid en welzijn. Wij verbinden zorgvragers en zorgaanbieders met elkaar om vanuit keuzevrijheid tot de juiste match te komen. Dit doen we met een digitaal platform en vertrouwde adressen in de regio Leidschendam Voorburg.

Andere kijk op zorg

Eigenaar van Voel je Wel is Carien van Brakel. Zij gelooft in een wereld waar reguliere en complementaire zorg samenwerken. Want om tot verbetering van gezondheid en welzijn te komen voor mens en maatschappij hebben we een andere kijk op zorg nodig. We hebben samen te werken aan het delen en verbinden van kennis en kunde waarbij het welzijn van de mens centraal staat en niet de klacht.

Wat heeft u nodig om u goed te voelen?

Dit is een vraag die niet voor iedereen even gemakkelijk is te beantwoorden. Want welke behandelmogelijkheden zijn op uw situatie van toepassing? Informatie  is dan nodig om tot de juiste keuze(s) te komen. En daar helpen wij u graag bij. Want wij geloven dat u sneller herstelt wanneer u de zorg krijgt die het best bij u als mens past. Of het nu reguliere, complementaire en/of alternatieve zorg is, u bepaalt. Invloed hebben op uw eigen gezondheid en helingsproces zorgt voor de meest effectieve aanpak.

Carien van Brakel

Eigenaar Voel je Wel

Snel naar