Jouw STEM laten KLINKEN (serie 1)

3 Ochtenden voelen met je stem
Je stem als gids voor de weg naar binnen, waar je hart klopt en je ziel huist.

In drie ochtenden ga je jouw stem verkennen: je eigen klank in ritmes, cirkelsongs, jabber en solo. Jouw STEM laten KLINKEN zonder dat het mooi hoeft te zijn, omdat het je lijf ontspant en je hart lichter maakt.

In deze workshops gebruik ik 3 elementen: stem, lichaam en voelen. Met speelse stemoefeningen, lichaamswerk en soms met instrumenten zoals de sjamanendrum, Afrikaanse harp en shrutibox. Je máákt geen klank, maar je laat de klank kómen. Door het resultaat los te laten, jezelf als het ware over te geven aan jouw klank. Zonder te sturen, door puur in de beleving aanwezig te zijn. Van moment tot moment. Deze manier van zingen voelt eerst wellicht onwennig, maar werkt heel bevrijdend. Omdat je jezelf mag zijn en jouw stem en klank zijn welkom.

Met StemKlinken word je bewust van de gevoelslagen in jou en wat behulpzaam is voor jouw welzijn. Het draagt bij jouw stem in het dagelijks leven krachtiger te laten horen. StemKlinken kan daardoor beweging brengen in je leven daar waar het stagneert.

Data serie 1:
Vrijdagochtend 11 + 18 + 25 oktober 2019

Data serie 2:
Vrijdagochtend 29 november + 6 en 13 december 2019

TIP: je kunt ook een INDIVIDUELE STEMSESSIE boeken. Locatie: Casa Niraï in Voorburg; kosten €45,- voor 1,5 uur. Datum en tijd in overleg.

Je kunt je aanmelden via: info@zingenvanuitjehart.nl of 06 3169 7372